MET DE TRAM!
Met de Tram! Op reis door Amsterdam boek

De 2e druk is uit en nu te koop bij de boekhandel, of rechtstreeks via Bol.com (klik op de tekening).
De vaste boekenprijs bedraagt 14 euro.
Harde kaft, 28 pagina’s FC, liggend formaat 28x21 cm.
ISBN 978-90-825744-3-2


Over de auteur:
Trudy Admiraal is schrijvend journalist in Amsterdam. In 2015 schreef ze in opdracht van Paul van Tongeren het imposante ‘Jacoba van Tongeren en de onbekende verzetshelden van Groep 2000’. Een jaar later verscheen ‘Heen & Weer, het nieuwe leven van historische IJveren’ dat ze samen met fotograaf Martijn Gijsbertsen maakte. Voor het Stadsarchief Amsterdam schreef ze boekjes in de serie Historische Goudmijnen: ‘Het Stenen Archief’ (2016) en ‘Groene Vingers’ (2017). ‘Met de tram!’ is haar eerste kinderboek. Ze werkte hiervoor samen met illustrator Brian Gunther.

Over de illustrator:
Geboren en getogen in Melbourne, Australië, is Brian Gunther aka Gunart al vanaf 1979 werkzaam als ontwerper/illustrator in reclame, interieur- en tentoonstellingsbouw.
In 2006 besloot hij zich tevens toe te leggen op cartoons, karikaturen en strips voor vele uiteenlopende opdrachtgevers. Hun ideeën vertaalt hij in heldere en pakkende illustraties. Dit alles met veel succes, want intussen besteedt hij hier vrijwel al zijn tijd aan. ‘Met de tram!’ is zijn eerste kinderboek.

Uitgeverij Editie does
‘Met de tram!’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Editie does die is aangesloten bij De Vrije Uitgevers. Het boek is vanaf 23 november 2017 verkrijgbaar via de boekhandel en de webshop van de uitgeverij.Aantal bezoekers:
Content for New Div Tag Goes Here